Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیف الله فضل اللهی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره جزئیات برگزاری امتحانات واحدهای دانشگاهی این استان اظهار کرد: پس از شیوع کرونا در استان قم، حدود 93 درصد کلاس‌های دانشگاه آزاد اسلامی این استان به صورت مجازی برگزار شد. باتوجه به این که از لحاظ همه گیری کرونا در وضعیت زرد قرار داشتیم، قرار بر این شد که امتحانات به صورت حضوری برگزار شود اما باتوجه به مطالبات دانشجویان، خانواده‌ها و مسئولان استانی، کلیه امتحانات بعد از 1 هفته تعویق به صورت حضوری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خوشبختانه تمامی امتحانات در بستر سامانه آموزشی مروارید بدون هیچ مشکلی از تاریخ 31 خردادماه درحال برگزاری است. این سامانه به گونه‌ای طراحی شده است که احتمال بروز خطا به حداقل برسد. استادان نیز سوالات را به صورت رندوم و متفاوت طراحی کرده‌اند تا امنیت امتحانات نیز به نحو مطلوبی حفظ شود.

فضل اللهی ادامه داد: امتحانات در سامانه مروارید به دو صورت تستی و تشریحی است؛ استادان در این سامانه می‌توانند 6 هزار سوال را برای هر درس طراحی کنند. درواقع استادان می‌توانند 30 سوال مختلف را برای هر دانشجو طراحی کنند که سوالات شبیه به یک دیگر نباشد. این موضوع موجب می‌شود همکاری دانشجویان برای امتحان دادن به حداقل میزان ممکن برسد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم با اشاره به زمان اعلام نمرات دانشجویان گفت: به کلیه استادان اعلام کرده‌ایم که نمرات دانشجویان را براساس آیین‌نامه‌های آموزشی و زمان بندی مشخص برروی سایت قرار دهند و تاخیری در این زمینه نداشته باشند. البته امتحانات تستی نیز به صورت اتوماتیک از طریق سیستم بررسی می‌شود و استادان می‌توانند پس از پایان امتحان نمرات را برروی سایت قرار دهند. امتحانات تشریحی نیز به صورت آنلاین تایپ می‌شود و استاد ‌می‌تواند به صورت همزمان پاسخ را بررسی کند.

وی با اشاره به وضعیت دانشجویان روستایی و احتمال عدم دسترسی آن‌ها به امکانات نرم افزاری و سخت افزاری برای امتحانات مجازی تصریح کرد: در این خصوص هماهنگی‌های لازم با استانداری و مسئولان شرکت برق استان انجام شده است تا شاهد مشکلاتی از جمله قطعی برق و اینترنت نباشیم. البته 4 سایت را ساختمان پردیسان و یک کارگاه مجهز در ساختمان پانزده خرداد برای دانشجویانی که به هردلیلی به امکانات زیرساختی دسترسی ندارند، اختصاص یافته است.

فضل اللهی درباره شهریه دانشجویان گفت: باتوجه به وجود مشکلات اقتصادی در جامعه، سعی کرده‌ایم شرایط را برای حفظ آرامش دانشجویان و خانواده‌ها در طول مدت زمان برگزاری امتحانات فراهم کنیم. به همین دلیل الزام برای صدور کارت بعد از پرداخت شهریه را به حداقل رساندیم و سقفی را برای آن طراحی کردیم تا فشار زیادی به دانشجویان وارد نشود. درواقع هیچ دانشجویی نباید به خاطر مشکلات مالی از امتحان جا بماند.

رئیس دانشگاه آزاد واحد قم با اشاره به کلاس‌های دروس عملی دانشجویان تاکید کرد: براساس اعلام سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، کلیه کلاس‌های دروس علمی از تاریخ 21 تیرماه آغاز خواهد شد. البته به بخش اداری و مالی ابلاغ کرده‌ایم که برای پرداخت شهریه دروس علمی به دانشجویان فشاری وارد نشود و دانشجویان می‌توانند بعد از برگزاری کلاس‌ها و امتحانات نسبت به پرداخت شهریه خود اقدام کنند.

انتهای پیام/

108 / 167 امتحانات دانشگاه آزاد دروس عملی شهریه دانشجویان افزایش شهریه دانشگاه سیف الله فضل اللهی دانشگاه آزاد قم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: امتحانات دانشگاه آزاد دروس عملی شهریه دانشجویان افزایش شهریه دانشگاه دانشگاه آزاد قم دانشگاه آزاد اسلامی فضل اللهی کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۳۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهان‌بین: از کیفیت آموزشی به هیچ قیمتی کوتاه نمی‌آییم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند تشکیل شد، اظهار کرد: درون یک مثلث با سه مسئله درگیریم. وزنی که گذشته داشته و فشاری که از حال وارد می‌شود و کششی که آینده دارد. غلبه هر کدام و نیافتن نقطه تعادل، دانشگاه را دچار سقوط خواهد کرد. اگر نگاه به آینده نداشته باشیم و همین وضع موجود را ادامه بدهیم بی‌شک از قطار تحولات شتابان آینده جا خواهیم ماند.

وی با بیان خطر کاهش تمایل بین جوانان برای ادامه تحصیل و خطر جایگزینی آموزش رسمی با آموزش غیررسمی و انتقال مرجعیت از استاد به هوش مصنوعی با اشاره به کتاب منحنی دوم اثر جارلز هندی افزود: وقتی یک سیستم به حد اشباع می‌رسد در قوس نزول و سقوط می‌افتد و اگر نتوان ایده جدیدی ارائه کرد و سیستم را در منحنی جدیدی قرار داد، کار آن سیستم تمام است. 

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اهمیت نوآوری در این زمینه بیان کرد: وقتی در خراسان جنوبی تعداد شرکت کنندگان در کنکور امسال حدود ۱۳ هزار نفر هستند باید دید که چه نوآوری‌هایی باید انجام شود تا با توجه به چشم انداز بلندی که رئیس دانشگاه آزاد مطرح کرد این دانشگاه انتخاب اول داوطلبان شود. موارد متعددی دیدم که خانواده‌ها ثبت نام فرزندانشان در دانشگاه را منوط به طرح پویش کردند. این نشان می‌دهد یک ایده نو چگونه می‌تواند فضای جدیدی پیش روی ما بگذارد.

جهان‌بین با تأکید بر چهار«ت» (تربیت تخصصی با تاکید بر آمایش و تلفیق تئوری و عمل و استفاده از دانش در حل مسائل مردم (فناوری)، تربیت هویتی، تربیت مهارتی و تربیت اجتماعی) به عنوان ارکان دانشگاه جامع که برگرفته از سخنرانی رئیس دانشگاه آزاد بود، افزود:کنار هم بودن اینها چهره جدیدی از آموزش عالی عرضه خواهد کرد و ضروری است این سخنرانی به دقت مورد مطالعه قرار گیرد.

وی با تأکید بر دانش‌پذیر و دانش آموز به عنوان دو گروه دیگر که باید مورد توجه باشند و نیز توجه به حوزه دانش بنیان، بیان کرد: باید روی همه این حوزه‌ها فکر کرد و نوآوری داشت. نمونه‌های متعددی در دانشگاه آزاد اسلامی جدید از واحد‌ها وجود دارد که در این چارچوب راه و مزیت رقابتی خود بر اساس زیست بوم را یافتند و امروز می‌توان از آنها به عنوان الگو یاد کرد و قطعا خراسان جنوبی می‌تواند چنین باشد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اهمیت تحصیلات تکمیلی بیان کرد: هیچگاه خطایی که در دوره‌ای پیشین در دانشگاه آزاد اسلامی درباره تحصیلات تکمیلی شد را تکرار نمی‌کنیم و از کیفیت در تحصیلات تکمیلی به هیچ قیمتی کوتاه نمی‌آییم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند نیز با بیان اینکه اردیبهشت ماه امسال مصادف با چهلمین سالگرد تاسیس این واحد دانشگاهی است با بیان گزارشی از فعالیت‌ها و اقدامات فرهنگی دانشگاه آزاداسلامی استان خراسان جنوبی گفت: ارتقای ۱۸ رتبه‌ای این دانشگاه مرهون استعانت از الطاف الهی و تلاش و مجاهدت خالصانه مسئولان و همکاران استان و حمایت‌های بی دریغ مسئولان عالی دانشگاه آزاداسلامی است.

علیرضا عزیزی با اشاره به برگزاری اردوی زیارتی فرهنگی دانشجویان برادر اتحادیه شرق استان‌های خراسان، کرمان و سیستان و بلوچستان همزمان با سالروز شکست حمله نظامی امریکا به صحرای طبس و ابتکار پیشنهاد دانشگاه آزاداسلامی استان خراسان جنوبی مبنی بر ایجاد دبیرخانه دائمی مقاومت و استکبار ستیزی در این استان بیان کرد:ایجاد این دبیرخانه آثار و برکات ارزشمند فرهنگی و بصیرتی خواهد داشت و موجب تقویت و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت خواهدشد.

به گزارش آنا، دیدار با استادان همیار فرهنگ، دیدار با فعالان کانون‌ها، تشکل‌ها و نشریات و دیدار با بسیج دانشجویی و بازدید از خوابگاه، اماکن ورزشی و مرکز مشاوره دانشگاه از دیگر برنامه‌های سفر یک روزه  فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به خراسان جنوبی بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جهان‌بین: از کیفیت آموزشی به هیچ قیمتی کوتاه نمی‌آییم
  • چرخش تحول‌آفرین از مقاله‌گرایی غیرهدفمند به پژوهش‌های کاربردی و تقاضامحور
  • اساس و پایه دانشگاه بر منزلت استاد نهادینه شده است
  • شهید مطهری مسیر حرکت جوانان را به سمت آموز‌های دینی سوق داد
  • فلسفه حضور استادان حوزه در دانشگاه، تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی است
  • نقش تربیتی در محیط‌های آموزشی مورد توجه قرار گیرد
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • نمایشگاه «صدرا» در دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد آغاز به کار کرد + فیلم
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • استادان نقش مهمی در پیشبرد اهداف فرهنگی و اقتصادی کشور دارند